Om Ærø Kajakudlejning

Ærø kajakudlejning er et enkeltmands firma, beliggende på Ærø, i det sydfynske ø-hav. Jeg, Thea, er senest uddannet som Friluftsvejleder, fra PP (Paul Petersens idrætsinstitut), hvor jeg blandt andet byggede min egen Baidarka kajak, med hjælp fra Svend Ulstrup i Odsherred.

DSC00518 hWoTPNsLymGNVivGsCqt2w8Kuzm7i2P0FejN6HHCYJMjrUnsqTq5i1Ymw7_bZ6gIWzBGuH7wh2tC2YwO6ydRGw

 

 

 

 

Jeg er uddannet bådebygger, Kajak og kano instruktør 2, inden for IPP(I Paddle Pass), klatre og sikre på væg, SUP level 2, træ klatre instruktør, og mor til 2 store børn :-). Derud over holder jeg mig løbende orienteret og opdateret omkring udstyr, sikkerhed og jeg deltager jævnligt i kurser feks. for instruktører og 1.hjælpskursus, og andet spændende inden for friluftsliv, som telemark skiture og vandreture, og har  i nov. 2017, opdaget glæden ved mountain bike 🙂

Jeg går meget op i sikkerhed og tryghed, som går hånd i hånd. Hovedformål for Ærø kajakudlejning er at udleje kvalitets udstyr fortrinsvis til erfarne kajak roere/SUP’ere, men også nybegyndere er velkomne.

Ærø kajak & SUP tilbyder guidede ture, 2 timers intro til kajak & SUP, skræddersyet ture eller kurser, og IPP2 kajak kurser, se facebook Ærø kajakudlejning for mere info om kurser, eller skriv til kontakt@kajakudlejningen.dk

Ærø kajakudlejning går højt op i kvalitet og sikkerhed, så du kan trygt begive dig ud på eventyr i, og omkring det syd fynske ø-hav, med udstyr fra Ærø kajakudlejning.

Når du lejer udstyr hos Ærø kajakudlejning har du mulighed for at leje våddragt, neoprensko, tørtop og 10l. drybag. – så længe lager haves.

Mulighed for leje af kajakvogn.

Ærø kajakudlejning leverer udstyr på hele øen, med forbehold for tilkørsels forhold

Ærø kajakudlejning står gerne på hovedet for dig

DSC_0261

Galleri

 

DCIM101GOPRO

DCIM100GOPRO

IMG_0277

DCIM101GOPRO

IMG_0261

DSC_0109

DSC_0037

DSC_0080

DSC_0443

DSC_0029